Politica de confidentialitate

Folosirea acestui site implica acceptarea politicii de confidentialitate de mai jos.

Recomandam citirea cu atentie a acesteia.

SC CONVERTIS MANAGEMENT SRL, detinatorul legal al acestui site isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi, in pagina "Politica de confidentialitate" fara o alta notificare .

Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal

Administratorul website-ului www.SmartExperience.ro este societatea comerciala Convertis Management SRL. Firma este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 27827 si respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal.

Clientilor le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale si de Legea 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private.

1. Informatii personale

Sunteti de acord ca furnizarea produselor prezentate pe site  va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute.

Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte.

Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile.

Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati meniul "Contul meu". Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora.

SC CONVERTIS MANAGEMENT SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

2. Securitatea datelor personale

Accesarea site-ului implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de SC CONVERTIS MANAGEMENT SRL .

Scopurile prelucrarii datelor cu carcater personal sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, plasarea comenzilor online, confirmarea achizitionarii voucherelor cadou in mediul online, informarea clientilor privind evolutia si starea comenzilor, servicii de comunicatii electronice, informarea despre promotiiile noastre sau despre orice alte promotii, ca si informarea despre activitatile desfasurate de SC CONVERTIS MANAGEMENT SRL in legatura cu procesul de vanzare-cumpare, prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.).

SC CONVERTIS MANAGEMENT SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct.

Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

SC CONVERTIS MANAGEMENT SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

Astfel utilizatorii site-ului au dreptul de a cere SC CONVERTIS MANAGEMENT SRL sa confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit, sau de a cere SC CONVERTIS MANAGEMENT SRL sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze sau sa stearga, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001.

Tot conform legislatiei romane in vigoare utilizatorii acestui site au dreptul de a cere SC CONVERTIS MANAGEMENT SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale, si acela de a cere sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa dezabonare@smartexperience.ro .

3. Pierderea sau alterarea datelor personale stocate

Serverul foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul sau.

Orice incercare de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

SC CONVERTIS MANAGEMENT SRL nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate pe server in scopul precizat in articolul 1 si 2 din prezentul document.

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces.

Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre SC CONVERTIS MANAGEMENT SRL a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente.

 

Datorita modului intrinsec prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul informatic sunt transmise pe cale electronica, SC CONVERTIS MANAGEMENT SRL nu poate fi facut raspunzator in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare.

La sesizarea utilizatorilor, SC CONVERTIS MANAGEMENT SRL va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Filtreaza dupa...

Oras v

Newsletter

Te tinem la curent cu cele mai noi cadouri si promotii.