Termeni si Conditii

Bun venit pe SmartExperience.ro! 

Pentru ca fiecare om este diferit, vei gasi aici sute de idei diferite de cadouri speciale, memorabile, diferite, cadouri de tip experienta cum ar fi: parasutism, zbor cu avionul, elicopterul sau balonul, tratamente la spa, week-end-uri romantice si multe, multe altele. Asteptam si sugestiile tale si prin SmartExperience.ro vom putea face oferte speciale pentru acele servicii!
Nu mai oferi cadouri clasice celor dragi, alatura-te comunitatii noastre si vei deveni cu adevrat memorabil in mintea si inima celor din jurul tau!

Acest document contine termenii si conditiile site-ului web www.SmartExperience.ro si tuturor paginilor ce tin de acest site (aplicatia de facebook si twitter, promotiile derulate si nu numai acestea)

Am inclus mai jos cele mai frecvente subiecte cu privire la termenii si conditiile acestui site. Cu exceptia primei vizite pe site, care trebuie sa coincida cu prima accesare a acestor termeni, esti de acord cu cele mentionate mai jos, in caz contrar te rugam sa incetezi sa folosesti acest site.

 

Termeni si Conditii 

Acesti termeni si conditii se refera la accesul tau la site-ul www.SmartExperience.ro si site-urile si aplicatiile conexe dupa cum sunt descrise mai jos. In afara cazului de prima citire a acestor termeni, Tu ("Tu", "Utilizator") te obligi sa fii de acord cu acesti termeni si conditii, in caz contrar te rugam sa incetezi a mai folosi site-ul ("SmartExperience.ro", "Site-ul", "Serviciile").

 

1. Serviciile noastre

SmartExperience.ro este o comunitate online pentru oameni ce vor sa-si ofere lor sau altora experientele recomandate (“Serviciile”) de catre echipa site-ului aflat pe internet la adresahttp://www.SmartExperience.ro si alte resurse si spatii online, precum si aplicatii conexe printre care, dar nu limitate la ele, Facebook.com, Twitter.com, YouTube.com si alte site-uri precum si promotii desfasurate prin terte parti, ca si alte site-uri sau concepte operate sau detinute de catre grupul de firme din care face parte SmartExperience.ro (“Site-ul”, “Noi”, “Nostru / Noastre”). Serviciile noastre includ, dar nu sunt limitate la, recomandari si oportunitati de cumparare unor vouchere pentru produsele si/sau serviciilor unor terte parti denumite „Prestatori”, „Furnizori”. Atat „Serviciile”, cat si "Site-ul" vor fi descrise de acum inainte ca "SmartExperience.ro".

 

2. Utilizator si conditii de utilizare

SmartExperience.ro pune la dispozitie un site pe internet. Desi mediul web este in general un mediu sigur si stabil, uneori apar probleme sub forma unor virusi, instabilitate de software sau hardware si altele. Din aceasta cauza, SmartExperience.ro nu isi asuma nici o raspundere pentru functionarea corecta, continua si conform asteptarilor oricarui utilizator, a Site-ului, a aplicatiilor acestuia, a paginilor web, software-ului si hardware-ului necesar rularii acestora, a activitatii online a oricarui utilizator precum si continutul oricarei informatii postate pe internet, incluzand site-uri terte, emailuri trimise catre utilizatori si orice alte interactiuni intre SmartExperience.ro, a colaboratorilor sai si Tu, utilizatorul final. De asemenea, SmartExperience.ro nu poate garanta integritatea datelor transmise sau stocate in sistemele sale, precum si lipsa virusilor din corespondentele sau paginile sale de web. Utilizatorul SmartExperience.ro trebuie sa fie o persoana de minim 14 ani, care sa foloseasca site-ul cu acordul parintilor sai sau o persoana de minimum 18 ani. Sub nici o forma Site-ul nu va fi folosit de catre o persoana sub 14 ani. Ofertele si voucherele publicate si oferite spre vanzare de catre Site vor putea avea o limita superioara de varsta, in functie de compania cu care incheiem parteneriatul. Acest lucru va fi informat clar pe pagina voucherului respectiv.

 

3. Copyright si drepturi de autor

SmartExperience.ro detine exclusiv materialele publicate pe acest site, incluzand toate fisierele, imaginile, filmele, articolele, logo-urile care fac parte din conceptul SmartExperience.ro. Nu este permisa reproducerea sub nici o forma si pe nici un mediu, a oricarei parti din site-ul si aplicatiile SmartExperience.ro fara acordul scris in prealabil al nostru. Site-ul contine logo-uri si linkuri catre alte site-uri, ca de exemplu Facebook.com si Twitter.com, aceste logo-uri si imagini sunt proprietatea site-urilor si entitatilor respective.

Majoritatea celorlalte informatii (descrieri, imagini, logo-uri) ce nu fac parte din conceptul SmartExperience.ro apartin partenerilor site-ului. Orice utilizare a acestor informatii este permisa numai cu acordul expres al acestora.

Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail info@smartexperience.ro.

 

4. Disclaimer de garantii

Utilizatorul final accepta ca folosirea acestui site si a aplicatiilor si site-urilor conexe se face pe raspunderea si riscul total al utilizatorului. Atat SmartExperience.ro, colaboratorii, angajatii, partenerii sai sau alte terte parti implicate in orice fel in publicarea, operarea si activitatea Site-ului, precum si angajatii, directorii sau colaboratorii lor nu garanteaza ca folosirea acestui site este lipsita de erori si neintrerupta; Acestia nu garanteaza sub nici o forma rezultatul folosirii acestui site, cat si corectitudinea si acuratetea oricarei informatii, serviciu, oferta, sau voucher furnizat prin SmartExperience.ro sau partenerii acestora.

Acest Site si continutul sau sunt puse la dispozitie "asa cum sunt". SmartExperience.ro nu isi asuma nici o raspundere, risc, garantie sau conditie, fie ea directa sau indirecta, expresa sau implicita, incluzand dar nefiind nelimitata la titluri de drepturi de autor, parteneriat, tranzactie si/sau folosire a oricarui produs sau serviciu de pe Site sau site-urile partenere.

 

5. Raspundere Limitata

Sub nici o forma si in nici un caz, SmartExperience.ro nu va fi trasa la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu, fie el direct, indirect, accidental sau intentionat, special, ca si consecinta sau rezultat al sau in relatie cu acest "Acord". Sub nici o forma si in nici un caz, raspunderea SmartExperience.ro nu va fi mai mare decat suma platita de catre un Utilizator pentru un voucher achizitionat, iar valoarea totala a raspunderii SmartExperience.ro rezultata din sau relationata cu acest "Acord" nu va depasi sumele platite de catre Utilizator in ultimele trei luni de la inceperea procedurii de plangere sau conflict pe o anumita tema, fie el amiabil sau in tribunal.

 

6. Utilizatorul

- se obliga sa furnizeze date corecte in toate interactiunile si comunicarile cu Site-ul.

- isi asuma responsabilitatea pentru actiunile sale pe Site si pe Site-urile sau locatiile partenerilor nostri.

- nu va publica materiale obscene, defaimatoare, abuzive in orice fel, ilegale in conform cu prevederile legale actuale.

- nu va abuza de functionalitatea Site-ului si nu va intreprinde actiuni pe acesta ce pot aduce daune SmartExperience.ro, incluzand dar nefiind limitate la, introducerea de virusi, cod malefic, modificarea, copierea sau stergerea oricarei informatii de pe Site cu exceptia datelor cu caracter personal.

- este de acord sa furnizeze date cu caracter personal pentru a fi procesate de catre si pentru folosul SmartExperience.ro si al partenerilor acestuia; aceste date sunt furnizate fara drept de autor, sunt irevocabile si furnizate pe o perioada nedeterminata. Desigur, toate garantiile oferite de lege pentru protectia datelor cu caracter personal pot fi oricand accesate.

- este de acord sa primeasca oferte si materiale promotionale din partea SmartExperience.ro si a partenerilor acestuia.

- nu va folosi Site-ul pentru activitati de spam in nici un fel, incluzand campanii electorale, colectarea de nume sau adrese de mail sau orice fel de date puse la dispozitie de catre Site.

 

7. Confidentialitatea si acuratetea datelor, raspunderea Utilizatorului, inchiderea accesului si a contului Utilizatorului, Retururi

Utilizatorul final suporta raspunderea totala pentru acuratetea datelor furnizate, precum si pentru confidentialitatea lor. Acesta va notifica imediat SmartExperience.ro in cazul compromiterii contului sau, sau a oricaror date legate de acesta incluzand dar nefiind limitate la nume, date nastere, date carduri de credit, parole, nume utilizatori si altele. Utilizatorul isi asuma intreaga raspundere pentru activitatea sa pe Site, pentru comentariile, posturile, contul, datele si orice alta interactiune cu Site-ul. Utilizarea frauduloasa, abuziva, accesul neautorizat, copierea sau modificarea de date, imagini, sau orice parte a Site-ului este nepermisa si se va pedepsi conform legii. SmartExperience.ro isi rezerva dreptul de a inchide, suspenda sau altera accesul oricarui Utilizator la Site sau la oricare parte a acestuia, fara notificare si fara dovezi, ca urmare a suspiciunilor de utilizare abuziva si contrar scopului Site-ului a Utilizatorului.

 

Politica de confidentialitate

-Adresa ta de email

Adresa ta de email ne este necesara pentru a comunica cu tine si pentru a-ti putea trimite eventualele oferte.

Acordam atentie foarte mare confidentialitatii informatiilor tale, cat si securitatii acestora. Prin natura site-ului nostru trebuie sa facem cunoscute adresa de mail precum si alte date de identificare a cumpararii unei oferte, in principal, dar nu numai, tertei parti pentru care a fost cumparat un voucher/oferta. SmartExperience.ro nu se obliga sa nu faca cunoscute aceste date si este exonerata de catre orice obligatie, asteptare sau risc legal aparute din transmiterea acestor date catre terte parti. Credem in a nu vinde sau folosi aceste informatii in alte scopuri decat cele initiale, si anume pentru a iti oferi o experienta cat mai placuta, in orasul tau, la un pret cat mai mic. De asemenea, orice mesaj trimis prin email, orice postare, comentariu sau orice alte comunicare cu orice membru al echipei SmartExperience.ro este considerata a nu avea caracter confidential si va putea fi folosita in scopuri promotionale, de marketing, si altele de catre SmartExperience.ro. In afara de scopurile mentionate anterior, SmartExperience.ro garanteaza protectia datelor cu character personal, conform dispozitiilor legale. Folosirea Site-ului implica acordul Utilizatorului cu privire la politica SmartExperience.ro de tratare a datelor cu character personal.

- Card de credit

Aceste informatii sunt obtinute printr-o conexiune sigura (SSL) la internet si nu ne sunt transmise noua ci sunt procesate de banca si operatorul tau de card. Sub nici o forma aceste date nu vor fi folosite pentru altceva decat scopul lor initial. Ele nu vor fi impartite cu o alta terta parte, cu exceptia procesului de procesare a cardului de catre banca si operatorii sai.

 

Cum comand

1. Alege produsele

Alegerea produselor se face prin rasfoirea site-ului, iar prin apasarea butonului Adauga in Cos din dreptul fiecarui produs, acesta este selectat si introdus in Cosul cu produse. De asemenea puteti sa adaugati mai multe bucati din acelasi produs. Nu trebuie decat sa adaugati numarul de bucati dorite in dreptul casutei cantitate si apoi sa apasati pe butonul Adauga in Cos. Dupa adaugarea unui produs acesta va aparea in casuta COS din dreapta sus a site-ului, si puteti continua alegerea si a altor produse rasfoind site-ul.

2. Modificarea cosului

In partea dreapta sus in casuta intitulata COS aveti afisate in mod continuu produsele comandate, valoarea acestora si a transportului. Daca doriti sa modificati continutul cosului, apasati pe butonul COS din casuta aflata in dreapta sus. Din pagina deschisa puteti modifica cantitatea din fiecare produs, sau puteti sa stergeti anumite produse. In cosul de cumparaturi este inclus si costul de ambalare si expediere prin Posta Romana sau Curierat. Dupa terminarea modificarilor puteti continua cumparaturile prin apasarea butonului Continua Cumparaturile sau daca vreti sa finalizati comanda apasati butonul Pasul Urmator.

3. Autentificare sau crearea unui cont nou

Daca nu aveti un cont in cadrul site-ului www.SmartExperience.ro va recomandam sa va INREGISTRATI adica sa va realizati un Cont NOU. Introduceti o adresa de email valida, apoi apasati pe butonul Creare Cont. In fereastra urmatoare introduceti datele dumneavoastra personale si alegeti cu grija o parola. Este important sa introduceti o adresa corecta pentru a va putea fi expediata comanda. Ulterior puteti crea si o alta adresa de expeditie pentru livrarea comenzii. Este recomandat sa bifati casuta Abonaţi-vă la newsletter pentru a putea fi tinut la curent cu noutatile si promotiile noastre.

4. Finalizare cumparaturi

Dupa ce ati adaugat in Cosul de Cumparaturi toate produsele pe care vreti sa le comandati, apasati pe butonul Trimite Comanda de la cosul din partea dreapta sus sau daca ati deschis cosul apasati pe butonul Pasul Urmator. Daca aveti deja un cont  trebuie sa va introduceti ADRESA DE EMAIL siPAROLA pe care le aveti in cadrul site-ului www.SmartExperience.ro 
Puteti selecta sau adauga o adresa diferita pentru livrare, folosind meniul derulant din partea superioara sau folosind butonul Adauga o noua adresa, iar pentru continuare apasa pe butonul Pasul Urmator.

5. Alegere curier

Selectati modalitatea de livrare a produselor - Curierat Rapid. Apasati din nou butonul Pasul Urmator.

6. Confirmare comanda

In fereastra ce se va deschide trebuie sa apasati pe butonul Confirm Comanda. In acest moment ati finalizat comanda si veti primi un email de confirmare a comenzii. In cazul in care nu va apare acest mesaj in INBOX, va rugam verificati si in directorul BULK/SPAM. Pentru ca pe viitor emailul de la noi sa ajunga corect la Dvs., cel mai simplu este sa va salvati adresa de email in lista de adrese.

In cel mai scurt timp unul dintre operatorii nostri va prelua comanda Dvs. si va va contacta telefonic pentru confirmare. Orice sugestii sau intrebari, date de facturare etc. le puteti scrie la rubrica "Observatii". A doua zi (sau chiar in aceeasi zi) va pleca spre Dvs. un colet cu produsele comandate (pachetul va ajunge la Dvs. in maximum 2 zile lucratoare). Veti achita pretul coletului la livrare, cand reprezentantul firmei de Curierat Rapid va veni la dumneavoastra.

In momentul in care coletul va fi expediat veti primi un email de informare.

 

- Retururi 

Avand in vedere natura Serviciilor prestate prin intermediul SmartExperience.ro, respectiv servicii de agreement, precum si dispozitiile art. 16 din OUG nr. 34/2014, SmartExperience.ro este exceptata de la obligatia de a garanta dreptul de retragere, in contextul in care contractul incheiat la distant se executa imediat de catre SmartExperience, dar nu mai mult de 2 zile lucratoare, iar serviciul este personalizat.

Ca atare, la momentul plasarii comenzii, prin intermediul internetului sau telefonic, contractul se considera a fi incheiat la distant si, totodata, va asumati obligatia de plata a serviciului, fara a avea dreptul de a va retrage.

 

8. Schimbarea acestui Acord

SmartExperience.ro isi rezerva dreptul de a modifica acesti termeni si conditii fara o notificare, de aceea te rugam sa verifici aceasta pagina frecvent.


9. Contact si rezolvarea disputelor

www.SmartExperience.ro este un concept ce apartine SC Convertis Management SRL, Bd. Ghencea 38, C63/13, Sector 6 , Bucuresti, Romania, avand datele de inregistrare fiscala dupa cum urmeaza: CUI: 24196878, J40/12186/2008, telefon +4- 0743.884.244, email info@smartexperience.ro. 

Eventualele dispute vor fi solutionate pe cale amiabila intre SmartExperience.ro si Utilizator. Legea aplicabila este legea din Romania, iar instantele din Romania vor avea drept exclusiv de solutionare a oricaror conflicte sau dezacorduri intre Utilizatori si SmartExperience.ro ca urmare a folosirii Site-ului conform acestor termeni si conditii sau a oricarei legaturi cu acestia.

In cazul in care intampinati o problema legata de comanda, care nu se poate solutiona prin intermediul persoanei cu care discutati sau prin e-mail, va rugam sa luati legatura pentru o conciliere interna gratuita cu Dan Ionita, la adresa de e-mail: dan@smartexperience.ro

 

10. Expeditie si livrare

1) Livrarea voucherelor in format electronic se poate efectua in toata tara, in decursul aceleiasi zile, dar doar in cursul spatamanii (luni-vineri),dupa confirmarea comenzii si dupa primirea tuturor informatiilor (de facturare) necesare pentru finalizarea acesteia.

2)Livrarea in Bucuresti se face in decursul zilei in care comanda a fost finalizata si confirmata, daca finalizarea a fost efectuata pana la ora 13, sau in termen de 24 de ore (o zi lucratoare) pentru comenzile finalizate dupa aceasta ora. 3)Livrarea in restul tarii se face in termen de 24 de ore (o zi lucratoare) pentru comenzile finalizate si confirmate pana la ora 18:30 si in termen de 48 de ore (doua zile lucratoare) pentru comenzile finalizate dupa aceasta ora.

Magazinul on-line SmartExperience.ro vinde si in strainatate, doar in format electronic.

 

- Costurile de transport

Pot varia in functie de destinatie, de greutatea si marimea coletului. Tarifele de transport sunt stabilite de catre firmele de curierat si pot fi achitate la DESTINATIE (de catre client) sau la EXPEDITIE (caz in care costurile de transport se vor adauga la valoarea facturii; aceasta metoda prezinta avantajul reducerii costurilor de transport, in baza contractelor incheiate intre S.C. CONVERTIS MANAGEMENT  S.R.L. si firmele de curierat partenere). S.C. CONVERTIS MANAGEMENT S.R.L. nu stabileste in mod independent costurile de transport si nu este beneficiarul acestor sume.

Voucherele in format electronic nu implica taxe de livrare.

- Cum platesc?

Plata se poate face:

- in numerar, la livrare (sistem ramburs).
- prin banca: daca preferati aceasta modalitate de plata, va rugam sa ne anuntati; un reprezentant al S.C. CONVERTIS MANAGEMENT S.R.L. se va ocupa de toate detaliile (factura proforma, confirmare plata etc.) astfel incat comanda dvs. sa fie livrata in cel mai scurt timp. Livrarea voucherelor se va face numai dupa intrarea banilor in contul nostru. Confirmarea platii poate dura intre 24 si 48 de ore.
- online, prin card. Procesatorul nostru de plati este LibraPay

 

 

 

 


 

Filtreaza dupa...

Oras v

Newsletter

Te tinem la curent cu cele mai noi cadouri si promotii.