Cum comand

1. Alege produsele

Alegerea produselor se face prin rasfoirea site-ului, iar prin apasarea butonului Adauga in Cos din dreptul fiecarui produs, acesta este selectat si introdus in Cosul cu produse. De asemenea puteti sa adaugati mai multe bucati din acelasi produs. Nu trebuie decat sa adaugati numarul de bucati dorite in dreptul casutei cantitate si apoi sa apasati pe butonul Adauga in Cos. Dupa adaugarea unui produs acesta va aparea in casuta COS din dreapta sus a site-ului, si puteti continua alegerea si a altor produse rasfoind site-ul.

2. Modificarea cosului

In partea dreapta sus in casuta intitulata COS aveti afisate in mod continuu produsele comandate, valoarea acestora si a transportului. Daca doriti sa modificati continutul cosului, apasati pe butonul COS din casuta aflata in dreapta sus. Din pagina deschisa puteti modifica cantitatea din fiecare produs, sau puteti sa stergeti anumite produse. In cosul de cumparaturi este inclus si costul de ambalare si expediere prin Posta Romana sau Curierat. Dupa terminarea modificarilor puteti continua cumparaturile prin apasarea butonului Continua Cumparaturile sau daca vreti sa finalizati comanda apasati butonul Pasul Urmator.

3. Autentificare sau crearea unui cont nou

Daca nu aveti un cont in cadrul site-ului www.SmartExperience.ro va recomandam sa va INREGISTRATI adica sa va realizati un Cont NOU. Introduceti o adresa de email valida, apoi apasati pe butonul Creare Cont. In fereastra urmatoare introduceti datele dumneavoastra personale si alegeti cu grija o parola. Este important sa introduceti o adresa corecta pentru a va putea fi expediata comanda. Ulterior puteti crea si o alta adresa de expeditie pentru livrarea comenzii. Este recomandat sa bifati casuta  pentru a putea fi tinut la curent cu noutatile si promotiile noastre.

4. Finalizare cumparaturi

Dupa ce ati adaugat in Cosul de Cumparaturi toate produsele pe care vreti sa le comandati, apasati pe butonul Trimite Comanda de la cosul din partea dreapta sus sau daca ati deschis cosul apasati pe butonul Pasul Urmator. Daca aveti deja un cont  trebuie sa va introduceti ADRESA DE EMAIL si PAROLA pe care le aveti in cadrul site-ului www.SmartExperience.ro
Puteti selecta sau adauga o adresa diferita pentru livrare, folosind meniul derulant din partea superioara sau folosind butonul Adauga o noua adresa, iar pentru continuare apasa pe butonul Pasul Urmator.

5. Alegere curier

Selectati modalitatea de livrare a produselor - Curierat Rapid. Apasati din nou butonul Pasul Urmator.

6. Confirmare comanda

In fereastra ce se va deschide trebuie sa apasati pe butonul Confirm Comanda. In acest moment ati finalizat comanda si veti primi un email de confirmare a comenzii. In cazul in care nu va apare acest mesaj in INBOX, va rugam verificati si in directorul BULK/SPAM. Pentru ca pe viitor emailul de la noi sa ajunga corect la Dvs., cel mai simplu este sa va salvati adresa de email in lista de adrese.

In cel mai scurt timp unul dintre operatorii nostri va prelua comanda Dvs. si va va contacta telefonic pentru confirmare. Orice sugestii sau intrebari, date de facturare etc. le puteti scrie la rubrica "Observatii". A doua zi (sau chiar in aceeasi zi) va pleca spre Dvs. un colet cu produsele comandate (pachetul va ajunge la Dvs. in maximum 2 zile lucratoare). Veti achita pretul coletului la livrare, cand reprezentantul firmei de Curierat Rapid va veni la dumneavoastra.

In momentul in care coletul va fi expediat veti primi un email de informare.

 

Filtreaza dupa...

Oras v

Newsletter

Te tinem la curent cu cele mai noi cadouri si promotii.