Tur aerian in zona Sibiu - Cisnadie

Descopera zona din perspectiva aeriana. Iti punem la dispozitie aparatul de zbor ultrausor, optim pentru zborul de agrement. 

MAI MULT »
Disponiblitate:  DISPONIBIL

2160023

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 32 puncte de loialitate. Cosul dumneavoastra va totaliza 32 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 3.20 RON.

328.00 RON

360.00 RON

-32.00 RON

Iti punem la dispozitie aparatul de zbor ultrausor, optim pentru zborul de agrement.


Aripa este amplasata deasupra cabinei, vizibilitatea este maxima datorita geamurilor dimensionate cu generozitate, astfel incat sa poti privi pe verticala in jos. Iar viteza redusa iti da timp suficient pentru observatie.

Vei admira o serie de obiective turistice reprezentative zonei Sibiu - Cisnadie. 

Dupa decolare se zboara in urcare, catre inaltimea de 1000 metri. Zborul include o scurta, dar intensa lectie de navigatie aeriana si geografie aplicata. 

In conditii de vizibilitate buna se poate observa totul pe o distanta de zeci si sute de kilometri!

Durata zborului este de 30 minute

Zbor cu avionul ultrausor sau motodeltaplanul


Pretul afisat este valabil pentru o persoana.


Termeni si conditii: zborurile se desfasoara in fiecare zi a saptamanii, in orice sezon, numai pe timp de zi, in conditii de vizibilitate orizontala de minim 5 km, in afara norilor si cu solul la vedere.Nu se zboara in conditii de turbulenta atmosferica, vant puternic, ( peste 10 m / s ) sau precipitatii abundente. Varsta minima 14 ani. Nu se zboara cu pasager aflat sub influenta bauturilor alcoolice sau a drogurilor.

Produs disponibil si in alte zone: Vatra Dornei si Bistrita

Scrieti-va parerea

Tur aerian in zona Sibiu - Cisnadie

Tur aerian in zona Sibiu - Cisnadie

Descopera zona din perspectiva aeriana. Iti punem la dispozitie aparatul de zbor ultrausor, optim pentru zborul de agrement. 

Filtreaza dupa...

Oras v

Newsletter

Te tinem la curent cu cele mai noi cadouri si promotii.