Curs de automachiaj, Bucuresti +

Curs de automachiaj, Bucuresti

0 Recenzie(i)

714.00 RON

Adauga la lista dorintelor

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 71 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 71 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 7.10 RON.


Iti propunem un curs de automachiaj, in care nu doar inveti cum sa aplici machiajul in functie de tipologie, fizionomie, trasaturi, personalitate, stil de imbracaminte. Te invitam la un curs care are ca rezultat cresterea increderii in sine, radiind…frumusete, feminitate, senzualitate, farmec si mister.

Iti propunem un curs de automachiaj, in care nu doar inveti cum sa aplici machiajul in functie de tipologie, fizionomie, trasaturi, personalitate, stil de imbracaminte. Te invitam la un curs care are ca rezultat cresterea increderii in sine, radiind…frumusete, feminitate, senzualitate, farmec si mister.

Cursul e structurat pe 3 intalniri:

1. Machiajul de zi – Cum sa fii frumoasa la serviciu, in drum spre serviciu, la cursuri, la sala de fitness sau … la sedinta cu parintii! Afla cum sa alegi stilul de machiaj si culorile care ti se potrivesc. Etapele unui machiaj reusit si rezistent. Bazele unui ten impecabil. Ce cuprinde o trusa de machiaj: cum poti folosi ce ai deja, ce produse sa achizitionezi, in functie de buget si de care produse sa scapi. Importanta pensulelor de machiaj si cum sa le folosesti. Propuneri personalizate. Greseli de evitat.

2. Machiajul de seara –  Trucuri pentru corectarea imperfectiunilor: cum corectezi micile defecte si pui in valoare trasaturile frumoase. Variante ale machiajului de seara in functie de fiecare persoana. Conturarea ochilor in functie de forma lor. Propuneri personalizate. Importanta sprancenelor in machiaj. Tips-uri pentru un machiaj durabil si de calitate. Greseli de evitat.

3. Consiliere pe trusa de machiaj 

Cui se adreseaza?

… tuturor femeilor care vor sa invete sa isi puna in valoare trasaturile sau sa isi mascheze micile defecte prin machiaj, rapid si usor, totul personalizat, adecvat tipologiei, fizionomiei si trasaturilor. Te invit sa ne imprietenim cu machiajul!

Ce oferim:
- scheme de machiaj rapide si de efect, pentru a putea realiza singura machiajul cu usurinta
- sfaturi si recomandari personalizate in alegerea produselor potrivite, indrumari de unde le puteti achizitiona si ce anume in functie de buget, posibilitati de achizitionare a produselor la curs, alegandu-le cu ajutorul make-up artistului
- punem la dispozitie tot ce e nevoie, de la produse de machiaj de calitate, palete diversificate de culori pana la produse de ingrijire, pensule etc astfel incat sa poti exersa si invata machiajul intr un mod eficient
- conditii profesionale – lumina potrivita care e foarte importanta in machiaj, oglinzi mari speciale de machiaj, pentru ca totul sa se desfasoare armonios intr-o atmosfera calda si prietenoasa

Informatii utile:

- Locatie: Bucuresti
- Durata: sedinta de 3 ore 
- Este un curs care cuprinde 80% practica si 20% teorie
- Voucher-ul este valabil 6 luni de la data achizitionarii

Scrie o recenzie

30 produse din aceeasi categorie:

SUNA ACUM