Castiga o plimbare cu yachtul!


   Recomanda cadourile-experienta SmartExperience catre un coleg din companie, devino fan-ul nostru pe pagina de Facebook si te inscriem in tombola „Plimbare cu yachtul cu prietenii”!

SmartSailing Day

   Poti castiga un pachet „SmartSailing Day pentru 10- o  plimbare cu velierul pe Marea Neagra pentru tine si inca maxim 9 prieteni, la bordul unui velier de lux. In timpul acestei plimbari veti experimenta cum e sa fii capitan de vas si veti avea parte de o distractie pe cinste: muzica buna, concursuri de sarituri in apa, sailing jacuzzi (veti fi 'trasi' de barca prin apa cu ajutorul unei parame si veti intelege de  ce ii spunem asa) si multe alte suprize.

 

  Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti un email* cu recomandarea catre colegi, parteneri sau prieteni, punand SmartExperience.ro in CC (info@smartexperience.ro).

  Fiecare recomandare catre colegi, parteneri sau prieteni din alte companii, iti aduce o sansa in plus, iar fiecare cadou achizitionat de tine in perioada 05 Iulie 2011 – 14 Sept 2011 de pe SmartExperience.ro iti aduce 5 sanse/puncte in plus.

 

Vom extrage castigatorul pe 15 Septembrie 2011.

 

    Premiu Suplimentar:  Rapel in Valea Prahovei

   Participantul cu cele mai multe sanse/puncte de participare va castiga 6 vouchere de Rapel in Valea Prahovei, pentru el si inca 5 prieteni. In cazul in care acesta a castigat deja pachetul „SmartSailing Day pentru 10”, premiul suplimentar va fi oferit participantului aflat pe locul 2 din punct de vedere al numarului de sanse/puncte.

 

 

Daca ai intrebari, contacteaza-ne la info@smartexperience.ro.

 

Multumim,

Echipa SmartExperience.ro

 

*Nota:

NU sunt acceptate si/sau luate in considerare adresele de email de tip public, gratuit (ex: @gmail, @yahoo etc), ci doar cele de companie.

 

Afla noutatile si promotiile SmartExperience.ro
* indicates required


SUNA ACUM