Fidelizare

 

 

Smart Experience isi fidelizeaza clientii

Pentru Smart Experience fiecare client este important! Ne propunem sa ii recompensam pe cei care traiesc noi si noi experiente, de aceea, te invitam in Programul de Fidelizare Smart Experience !

 

Ce este programul de fidelizare Smart Experience ?

Prin acest program, ii rasplatim la randul nostru pe cei care sprijina si traiesc experiente memorabile. Le oferim preturi reduse, inscrierea in campanii speciale, cadouri, etc.

Daca in interval de 3 luni ai achizitionat pentru tine sau altii experientele noastre deosebite, atunci poti deveni :

  • Client Special  - pentru cel putin 2 comenzi inscrise in interval de 3 luni, in valoare totala de minim 8.000 RON
  • Client VIP - pentru cel putin 3 comenzi inscrise in interval de 3 luni, in valoare totala de minim 10.000 RON

Pentru a beneficia de avantajele de client fidel, va trebuie doar sa te loghezi pe site si toate preturile pe care le vei vedea sunt cele reduse, pentru tine.

 

Beneficiile Client Special si Client VIP:

  • Vei beneficia de preturi promotionale, la toata gama de experiente smart;
  • Accesul la diferite promotii sau campanii rezervate doar clientilor fideli Smart Experience;
  • O perioada extinsa de rezervare si multe altele.

 

Conditii Generale pentru Programul de Fidelizare

  • Pentru a beneficia de avantajele Programului de Fidelizare, trebuie sa detii un cont inregistrat de client in site-ul nostru, cu o adresa de e-mail valida;
  • Din momentul atingerii pragurilor precizate, in termen de cel mult 7 zile, vei fi alocat categoriei speciale de clienti. Vei primi de asemenea o confirmare si pe adresa de e-mail;
  • Beneficiile statutului de Client Special sau Client VIP nu sunt transmisibile catre o terta persoana;
  • Discount-urile de care te vei bucura prin acordarea statutului de client fidel nu sunt negociabile. Ele nu sunt fixe, variaza intre 0% si 15% de la experienta la experienta, in functie de diferiti factori. De asemenea, este posibil ca nu toate pachetele speciale sau promotiile sa fie incluse in Programul de Fidelizare.

 

Pentru detalii suplimentare, ne poti contacta la adresa info@smartexperience.ro

 

Smart Experience isi rezerva dreptul de modificare a regulamentului si a modului de fidelizare al clientilor, a limitei de experiente stabilite ca si prag, fara o prealabila avertizare.

Prin participarea la acest program, vei confirma ca ai luat la cunostinta si ca esti de acord sa respecti si sa te conformezi termenilor si  prevederilor prezentului Regulament.


SUNA ACUM