Felicitari!

Daca ai ajuns in aceasta pagina a site-ului inseamna ca esti beneficiarul uneia dintre cele peste 500 de experiente inedite disponibile pe www.SmartExperience.ro!

Iata ce trebuie sa stii inainte de a completa formularul de mai jos:

  • Programarea unei activitati se face, de regula, cu 10 zile inainte!
  • Este important sa ne comunici numarul tau de telefon, pentru a te contacta cat mai rapid!
  • Seria voucherului se gaseste in partea din stanga sus a acestuia si incepe, de regula, cu literele SMX.
  • Programarea activitatii nu este finalizata decat in momentul in care unul dintre operatorii nostri confirma telefonic sau pe email disponibilitatea datei si orei alese de tine.
  • Colaboram cu peste 500 de furnizori de experiente, iar din acest motiv confirmarea programarii poate dura uneori pana la cateva zile.
  • Pentru experientele outdoor, in functie de conditiile meteorologice, unele dintre activitatile programate pot fi amanate. Acestea se vor reprograma ulterior.

Validitatea Voucherului

Data expirarii este trecuta pe voucher. Beneficiarul voucherului trebuie sa rezerve si sa desfasoare activitatea din voucher inainte de data expirarii lui. Daca beneficiarul nu poate folosi voucherul in perioada lui de valabilitate voucherul poate fi extins, o singură data, pentru o perioada de inca 3 luni. Solicitarea de extindere a voucherului trebuie facuta in perioada de validitate a acestuia. Pentru extinderea voucherului se percepe o taxa administrativa de 70 lei.

Anularea activitatii

Daca anulam o activitate vom comunica acest lucru beneficiarului in cel mai scurt timp posibil si vom propune beneficiarului o data alternativa pentru respectiva activitate. Furnizorul isi rezerva dreptul de a reprograma data de desfasurare a programului datorita numărului insuficient de participanti pentru un program care necesita un numar minim de participanti sau datorita altor factori care nu sunt sub controlul nostru (conditii meteo etc.).

Anulare de catre client

Beneficiarul trebuie sa contacteze furnizorul in cel mai scurt timp daca doreste sa schimbe sau sa anuleze o activitate rezervata. Anularea poate fi efectuată cu minim 36 ore inainte de data evenimentului. Furnizorul va incerca sa reprogrameze activitatea in alte date pe care le are disponibile; daca insa acest lucru nu este posibil beneficiarul poate pierde rezervarea si dreptul de a folosi voucherul.


Programare activitate

Daca doresti sa te programezi pentru o activitate, te rugam sa completezi formularul de mai jos:

 
 
 
 

Va rugam sa introduceti seria voucherului dumneavoastra, pe care o gasiti in stanga sus.

 

Va rugam sa precizati data si ora la care doriti sa va programati

 

Daca doriti sa ne comunicati si alte informatii va rugam sa completati campul de mai sus

 
*Campuri obligatorii
SUNA ACUM