Da, este atat de simplu!

1. Comanzi un voucher cadou

Navighezi printre sute de experiente memorabile din Romania si nu numai.

Cand ai gasit experienta potrivita, o adaugi in cos.

Daca iti doresti si o alta experienta, continui cumparaturile, daca nu, treci direct la finalizarea comenzii.

In functie de metoda de plata aleasa (online sau prin transfer bancar):

  • vei avea deja voucherul completat in contul tau de client
  • il vei primi pe email in cel mai scurt timp, alaturi de factura fiscala si o brosura cu informatii utile despre pachetul ales

Voucherul cadou va arata astfel:

2. Il oferi persoanei dragi

Poti alege cum doresti sa il primesti:

  • printat pe carton special, in plic personalizat (caz in care iti va fi transmis prin curier tie sau direct beneficiarului, contra unei taxe de curierat in valoare de 18 ron)
  • direct pe email, pentru a-l transmite mai departe electronic sau pentru a-l printa chiar tu

Cadou tau memorabil este gata! Ofera-i-l persoanei dragi alaturi de brosura cu informatii utile. Mai departe, beneficiarul decide cand doreste sa experimenteze si ne contacteaza pentru a efectua programarea.

3. Bucuria unei experiente memorabile

Programarea experientei se face cu minimum 10 zile inainte, alegand una dintre urmatoarele optiuni:

  • prin completarea formularului de pe site (recomandat)
  • telefonic, la 0746.047.047 (asigurati-va ca aveti voucherul in fata)
  • printr-o solicitare pe email, trimisa la rezervari@smartexperience.ro (specificand seria voucherului si denumirea experientei)

Operatorii nostri vor prelua solicitarea si vor lua legatura cu partenerii care fac posibile aceste experiente inedite, pentru a reveni cu un raspuns in cel mai scurt timp. 

In momentul confirmarii programarii, beneficiarul primeste pe email toate detaliile necesare: locatie, persoana de contact, echipament adecvat, optiuni de transport sau cazare, conditii meteo etc.

Important:

Validitatea Voucherului

Data expirarii este trecuta pe voucher. Beneficiarul voucherului trebuie sa rezerve si sa desfasoare activitatea din voucher inainte de data expirarii lui. Daca beneficiarul nu poate folosi voucherul in perioada lui de valabilitate voucherul poate fi extins, o singură data, pentru o perioada de inca 3 luni. Solicitarea de extindere a voucherului trebuie facuta in perioada de validitate a acestuia. Pentru extinderea voucherului se percepe o taxa administrativa de 70 lei.

Anularea activitatii

Daca anulam o activitate vom comunica acest lucru beneficiarului in cel mai scurt timp posibil si vom propune beneficiarului o data alternativa pentru respectiva activitate. Furnizorul isi rezerva dreptul de a reprograma data de desfasurare a programului datorita numărului insuficient de participanti pentru un program care necesita un numar minim de participanti sau datorita altor factori care nu sunt sub controlul nostru (conditii meteo etc.).

Anulare de catre client

Beneficiarul trebuie sa contacteze furnizorul in cel mai scurt timp daca doreste sa schimbe sau sa anuleze o activitate rezervata. Anularea poate fi efectuată cu minim 36 ore inainte de data evenimentului. Furnizorul va incerca sa reprogrameze activitatea in alte date pe care le are disponibile; daca insa acest lucru nu este posibil beneficiarul poate pierde rezervarea si dreptul de a folosi voucherul.


SUNA ACUM