Politica de Confidentialitate – GDPR

 

In conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European privind protectia datelor - GDPR

Folosirea acestui site implica acceptarea politicii de confidentialitate de mai jos.

Recomandam citirea cu atentie a acesteia.

CONVERTIS MANAGEMENT SRL, detinatorul legal al acestui site isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi, in pagina "Politica de confidentialitate" fara o alta notificare.

Cine suntem

SmartExperience reprezentata de Convertis Management SRL este o companie inregistrata in Romania avand sediul social in Bucuresti, Bd. Ghencea, nr. 38, bloc C63, ap. 13, Sector 6, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/12186/2008, avand Codul de identificare fiscala RO24196878, inregistrata si avizata de catre ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal) cu nr. de inregistrare  27827.

Date personale pe care le prelucrăm

Politica noastră personală de confidențialitate a datelor reglementează utilizarea și stocarea datelor dumneavoastră.

SmartExperience este un operator de date cu caracter personal. Colectăm următoarele tipuri de date personale de la dvs.:

  • Nume și prenume
  • E-mail
  • Număr de telefon
  • Detalii de facturare și plată

De ce avem nevoie de ele

 Avem nevoie de datele dvs personale pentru a vă oferi următoarele servicii:

 Comenzi SmartExperience

  • Nume și prenume – avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate
  • E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a vă confirma comanda și pentru a vă livra voucherele
  • Număr de telefon – vă vom contacta pentru confirmarea comenzilor, orice probleme apar in procesarea acestora
  • Adresa de livrare – avem nevoie de aceste date pentru livrarea voucherelor
  • Adresa de facturare – avem nevoie de aceste date pentru a vă emite factura

Suport SmartExperience

  • Nume și prenume – avem nevoie de aceste date pentru a vă identifica
  • E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a comunica cu dumneavoastră pentru a vă rezolva problema
  • Număr de telefon – vă vom contacta pentru a grăbi rezolvarea unei probleme; programarea experientelor
  • Detalii IP & sesiune – avem nevoie de aceste date pentru a vă putea oferi serviciul de comunicare Chat și pentru a vă putea răspunde la întrebări aflând ce pagini ați vizitat în cadrul sesiunii

Funcționarea site-ului SmartExperience

  • Adresă IP – filtrarea și detectarea atacurilor din internet
  • Informații cont SmartExperience – informațiile dvs vor fi păstrate în CRM-ul intern pentru a permite operatorilor noștri și site-ului SmartExperience să vă ofere o experiență personalizat

Cu consimțământul dumneavoastră, am dori să prelucrăm și următoarele date cu caracter personal:

Newsletter SmartExperience

  • Nume și prenume – avem nevoie de aceste informații pentru a vă comunica într-un mod mai personal
  • E-mail – avem nevoie de aceste informații pentru a putea trimite newsletter-ul.

Comportament online

  • Datele dvs personale pentru istoria navigării sunt transmise partenerilor noștri descriși în politica de cookies. 

Ce facem cu ele

Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate în cadrul companiei SmartExperience prin Convertis Management SRL situată în România. Găzduirea și stocarea datelor dumneavoastră are loc la Top Level Hosting SRL  care se află în România. Datele dvs personale pentru newsletter vor fi încărcate în MailChimp, care va acționa ca un împuternicit pentru SmartExperience. MailChimp operează livrarea newsletter-ului nostru. Politica lor de confidentialitate poate fi consultata la  Politică de confidenţialitate MailChimp.

Furnizorii de servicii cu care colaboram pentru a ne desfasura activitatea sunt:

  •         Libra Pay – furnizori servicii de plata online
  •         Google Analytics – furnizor analiza trafic site
  •         Grip Convert SRL – furnizor servicii de publicitate online
  •         Fan Curier - furnizori servicii de curierat

 

Cât timp păstrăm datele cu caracter personal

  • Pentru newsletter vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal doar pe durata de viață a newsletter-ului sau până când ne veți notifica că nu mai doriți să primiți newsletter-ul. După această perioadă, datele dumneavoastră personale vor fi distruse ireversibil.
  • Pentru comenzile din SmartExperience datele dvs personale, dintre cele care sunt cuprinse în documentele financiar-contabile sau în documente care se anexează documentelor financiar-contabile, vor fi păstrate 10 ani conform dispozițiilor art. 38 din Anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile, emis de Ministerul Finanțelor Publice și nu vor fi accesate în niciun alt scop decât scopul legal pentru care sunt arhivate. După 10 ani aceste date vor fi distruse.

Contul de client și cumpărarea fără înregistrare

  • Atunci cand alegeti sa  creati un cont de client, care este protejat cu o parolă: în contul dvs. de client aveți acces la propriile date, inclusiv la editarea acestora, puteți consulta datele privind comenzile finalizate și cele incomplete și puteți modifica trimiterea buletinelor informative. Prin intermediul contului de client, puteți gestiona atât datele cu caracter personal, cât și expedierea buletinelor informative.
  • Dacă nu doriți să creați un cont de client pentru cumpărături, puteți cumpăra direct, fără înregistrare, fără a fi membru.

Care sunt drepturile dvs

  • În cazul în care procesăm datele dvs. personale, puteți solicita gratuit informații privind prelucrarea datelor personale proprii.
  • În cazul în care credeți că prelucrarea datelor personale nu respectă protecția datelor dvs. personale și contravine reglementărilor legale privind protecția datelor cu caracter personal, puteți cere explicații, puteți solicita înlăturarea situației astfel apărute și, mai ales, puteți cere corectarea, completarea, ștergerea sau blocarea datelor cu caracter personal.
  • De asemenea, aveți dreptul oricând să adresați solicitarea dvs. Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.
  • Acordul dvs. privind prelucrarea datelor cu caracter personal poate fi revocat oricând doriți. Dacă vă retrageți acordul cu privire la prelucrarea datelor personale, acestea vor fi șterse; aceste măsuri nu afectează însă datele personale necesare pentru ca SmartExperience să-și poată îndeplini obligațiile legale (de ex. executarea comenzilor deja preluate) sau pentru protejarea intereselor sale legitime. Eliminarea datelor personale are loc și atunci când acestea nu sunt necesare pentru scopul propus sau în cazul în care stocarea datelor dvs. este inadmisibilă, din alte motive prevăzute de legislație.
  • Dacă aveți motive să credeți că orice date personale pe care le deținem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveți dreptul să solicitați să vedeți aceste informații, să le rectificați sau să cereți să fie șterse, să solicitați restricționarea prelucrării sau să vă opuneți prelucrării și de asemenea aveți dreptul la portabilitatea datelor . Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati la info@smartexperience.ro.
  • Dacă doriți să inaintati o plângere legată de modul în care v-am procesat datele personale, contactați responsabilul cu protecția datelor la următoarea adresa de e-mail info@smartexperience.ro. Responsabilul cu protecția datelor va lua legătura cu dumneavoastră pentru a soluționa problema ridicată.
  • De asemenea puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la www.dataprotection.ro și puteți depune o plângere la ei.

Recomandam, de asemenea, parcurgerea Termenilor si Conditiilor site-ului www.smartexperience.ro.