Cum comand

Vizitati si sectiunea: Cum functioneaza

1. Alege produsele

Alegerea produselor s face prin rasfoirea site-ului, iar prin apasarea butonului Adauga in Cos din dreptul fiecarui produs, acesta este selectat si introdus in Cosul cu produse. De asemenea puteti sa adaugati mai multe bucati din acelasi produs. Nu trebuie decat sa adaugati numarul de bucati dorite in dreptul casutei cantitate si apoi sa apasati pe butonul Adauga in Cos. Dupa adaugarea unui produs acesta va aparea in casuta COS din dreapta sus a site-ului. Puteti continua cu alegerea si a altor produse rasfoind site-ul.

 

2. Modificarea cosului

In partea dreapta sus in casuta intitulata COS aveti afisate in mod continuu produsele comandate, valoarea acestora si a transportului. Daca doriti sa modificati continutul cosului, apasati pe butonul COS din casuta aflata in dreapta sus. Din pagina deschisa puteti modifica cantitatea din fiecare produs, sau puteti sa stergeti anumite produse. In cosul de cumparaturi este inclus si costul de ambalare si expediere pentru Voucher Online sau Curierat. Dupa terminarea modificarilor puteti continua cumparaturile prin apasarea butonului Continua Cumparaturile sau daca vreti sa finalizati comanda apasati butonul Finalizeaza comanda/Plateste.

plateste

 3. Autentificare sau crearea unui cont nou

Daca nu aveti un cont in cadrul site-ului www.SmartExperience.ro va recomandam sa va INREGISTRATI. Introduceti o adresa de email valida, apoi apasati pe butonul Creeaza un cont. In fereastra urmatoare introduceti datele dumneavoastra personale si alegeti cu grija o parola. Este important sa introduceti o adresa corecta pentru a va putea fi expediata comanda, daca alegeti varianta de livrare prin Curier. Ulterior puteti crea si o alta adresa de facturare (adresa dumneavoastra din cartea de identitate sau sediul social al companiei) pentru eliberarea facturii conform prevederilor legale.

 autentificare

4. Finalizare cumparaturi

Dupa ce ati adaugat in Cosul de Cumparaturi toate produsele pe care vreti sa le comandati, apasati pe butonul  Plateste de la cosul din partea dreapta sus sau daca ati deschis cosul apasati pe butonul Finalizeaza comanda.

Pentru fiecare produs pe care il aveti in cos este important sa completati campurile aferente voucherului cadou.

 date voucher

Daca veti alege sa achitati comanda online si sa primi voucherul tot online, veti primi instant voucherul in contul dumneavoastra. Daca veti achita prin transfer bancar si veti selecta, de asemena, voucher online, veti primi voucherul pe e-mail, dupa confirmarea platii. Daca veti alege livrarea prin curier, indiferent de metoda de plata, veti primi voucherul atat online, cat si prin curier rapid.

 voucher

Puteti alege ca adresa de livrare sa fie aceeasi cu adresa de facturare, in cazul in care este vorba despre aceeasi adresa din cartea dumneavoastra de identitate. In caz contrar, va rugam sa completati o alta adresa de facturare (cea din cartea de identitate) apasand butonul Actualizeaza din dreptul coloanei Adresa de facturare din partea dreapta a ecranului.

 adresa

Alegeti modalitatea de livrare, dupa ce parcurgeti cu atentie informatiile din dreptul fiecarei optiuni. Acceptati termenii si conditiile site-ului.

 livrare

Alegeti modalitatea de plata a comenzii dumneavoastra. Pentru plata online prin Libra Pay, veti primi voucherul instant in contul dumneavoastra de client.

5. Confirmare comanda

In fereastra ce se va deschide trebuie sa apasati butonul Confirm Comanda. In acest moment ati finalizat comanda si veti primi un email de confirmare a comenzii. In cazul in care nu va apare acest mesaj in INBOX, va rugam verificati si in directorul BULK/SPAM. Pentru ca pe viitor emailul de la noi sa ajunga corect la Dvs., cel mai simplu este sa va salvati adresa de email in lista de adrese.

 

Orice sugestii sau intrebari, date de facturare etc. le puteti scrie la rubrica "Observatii". A doua zi (sau chiar in aceeasi zi) veti primi produsele comandate.

 

Ne puteti contacta telefonic la numarul de telefon 0746.047.047 de luni pana vineri, in intervalul 09:30-17:30 sau oricand la adresa de e-mail info@smartexperience.ro. De asemenea, ne puteti contacta in scris si pe pagina noastra de Facebook.

 


SUNA ACUM