The Throne - Escape The Room pentru 4 persoane | Bucuresti

0 Recenzie(i)

293.00 RON

Adauga la lista dorintelor

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 29 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 29 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 2.90 RON.


Poti trai experiente reale escape the room chiar in inima Bucurestiului!

Esti ultimul supravietuitor al uneia dintre cele mai temute Familii din tinut.

Inca de mic, ai urmarit semnele care iti prevesteau un destin glorios si ai facut tot ce-ti statea in putinta pentru a implini profetia conform careia tu esti mostenitorul de drept al Tronului de Fier.

Esti foarte aproape de a fi declarat conducator peste cele 7 regate. Te afli in Camera Tronului, unde ai castigat si ultima batalie pe care o mai aveai de dat: duelul cu predecesorul tau…

Multimea de afara isi aclama viitorul protector al tinutului, dar inca nu te poti bucura pe deplin de victorie, pentru ca mai ai de infruntat provocarile pe care membrii Consiliului Mic le impun fiecarui aspirant la Tronul de Fier. Desi in bataliile de pana acum ai fost pe cont propriu, de data aceasta ai sprijin din partea persoanelor de incredere din viata ta.

Camera Tronului este arena in care poti dovedi ca esti demn de a fi recunoscut ca adevaratul rege, provocarile pentru a-ti atinge scopul fiind diferite de toate celelalte de pana acum. Doar impreuna cu aliatii tai poti descoperi calea catre Tronul de Fier.

Nu uita ca ai doar 60 minute la dispozitie!

Grad de dificultate: ****

Informatii utile:

  •  Locatie: Bucuresti (zona Cartierul Armenesc - Bd. Carol 1)
  •  Durata: 60 minute
  •  Participantii trebuie sa aiba minim 14 ani
  •  Pachetul este pentru 4 persoane
  •  Pretul afisat include TVA


 Voucher-ul este valabil 6 luni de la data achizitionarii

Puteti schimba activitatea de pe voucher cu orice alta activitate de pe www.SmartExperience.ro in limita pretului standard al experientei initiale.In cazul in care doriti o experienta mai scumpa, puteti achita diferenta de pret.

Scrie o recenzie

The Throne - Escape The Room pentru 4 persoane | Bucuresti

The Throne - Escape The Room pentru 4 persoane | Bucuresti

Poti trai experiente reale escape the room chiar in inima Bucurestiului!

SUNA ACUM