Room Escape pentru 4 persoane, Brasov

0 Recenzie(i)

186.00 RON

Adauga la lista dorintelor

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 18 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 18 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1.80 RON.


Evadeaza in Brasov!

Evadeaza in Brasov!

Activitatea se desfasoara intr-o incapere obisnuita la prima vedere, in care minutele se scurg cu repeziciune si presiunea este din ce in ce mai mare pe masura ce lucrurile se complica.

Participantii trebuie sa gasesca solutiile ghicitorilor, combinatii de cifre ale seifelor si multor alte enigme, pentru a reusi sa evadeze din camera.

Povestea fiecarei camere difera in functie de locatie, participantul impreuna cu echipa sa va trebui  sa descopere misterul aflat in stransa legatura cu povestea, iar miza finala este aceea de a deschide usa. 

Tu ai curajul sa te avanti in necunoscut?

Jocul va pune la dispozitie doua camere total diferite:

  • Evadare din Castelul Bran

Descopera si dezleaga misterul lui Dracula. Foloseste-ti creativitatea, dezleaga quest-uri si gaseste coduri, pune cap la cap informatiile istorice legate de Transilvania si povestile din cel mai de speriat roman. Dar repede! Pana nu se intoarce stapanul casei.

  • Pierduti in Padurea Transilvaniei

Te-ai ratacit in padurile dese din Brasov impreuna cu prietenii tai. In 60 de minute se va innopta, iar temperatura va scadea sub limita de supravietuire. Singura voastra sansa este tabara parasita pe care tocmai ati descoperit-o. Pastrati-va calmul, folositi-va toate simturile, fiti o echipa si veti supravietui.

Informatii utile:

  •  Locatie: Brasov
  •  Durata: 60 minute
  •  Participantii trebuie sa aiba minim 16 ani
  •  Pachetul este pentru 2 persoane
  •  Aceasta activitate poate avea loc cu un numar de minim 2 persoane si maxim 6 persoane
  •  Pretul afisat include TVA

 Voucher-ul este valabil 6 luni de la data achizitionarii

Puteti schimba activitatea de pe voucher cu orice alta activitate de pe www.SmartExperience.ro in limita pretului standard al experientei initiale.In cazul in care doriti o experienta mai scumpa, puteti achita diferenta de pret.

Scrie o recenzie

Room Escape pentru 4 persoane, Brasov

Room Escape pentru 4 persoane, Brasov

Evadeaza in Brasov!

SUNA ACUM