Tur aerian in zona Vatra Dornei

0 Recenzie(i)

400.00 RON

2160024

Adauga la lista dorintelor

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 40 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 40 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 4.00 RON.


Descopera zona din perspectiva aeriana. Iti punem la dispozitie aparatul de zbor ultrausor optim pentru zborul de agrement. 

Iti punem la dispozitie aparatul de zbor ultrausor optim pentru zborul de agrement. 

Aripa este amplasata deasupra cabinei, vizibilitatea este maxima datorita geamurilor dimensionate cu generozitate, astfel incat sa poti privi pe verticala in jos. Iar viteza redusa iti da timp suficient pentru observatie.

Vei admira o serie de obiective turistice reprezentative zonei Vatra Dornei. 

Dupa decolare se zboara in urcare, catre inaltimea de 1000 metri. Zborul include o scurta, dar intensa lectie de navigatie aeriana si geografie aplicata. 

In conditii de vizibilitate buna se poate observa totul pe o distanta de zeci si sute de kilometri!

Durata zborului este de 30 minute

Zbor cu avion ultrausor sau motodeltaplan


Pretul afisat este valabil pentru o persoana.


Termeni si conditii: zborurile se desfasoara in fiecare zi a saptamanii, in orice sezon, numai pe timp de zi, in conditii de vizibilitate orizontala de minim 5 km, in afara norilor si cu solul la vedere.Nu se zboara in conditii de turbulenta atmosferica, vant puternic,  ( peste 10 m / s ) sau precipitatii abundente. Varsta minima 14 ani. Nu se zboara cu pasager aflat sub influenta bauturilor alcoolice sau a drogurilor.

Produs disponibil si in alte zone: Sibiu - Cisnadie si Bistrita

Scrie o recenzie

Tur aerian in zona Vatra Dornei

Tur aerian in zona Vatra Dornei

Descopera zona din perspectiva aeriana. Iti punem la dispozitie aparatul de zbor ultrausor optim pentru zborul de agrement. 

30 produse din aceeasi categorie:

SUNA ACUM