Rapel si pendul, pe Valea Prahovei

0 Recenzie(i)

1,000.00 RON

2160075

Adauga la lista dorintelor

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 100 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 100 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 10.00 RON.


Intr-o viata agitata, plina de stres toti avem nevoie de o doza de relaxare sau adrenalina. Combinatia inedita intre activitatile de rapel pe stanca in coarda si pendul in coarda este absolut senzationala. 

Intr-o viata agitata, plina de stres toti avem nevoie de o doza de relaxare sau adrenalina.Combinatia inedita intre activitatile de rapel pe stanca in coarda si pendul in coarda este absolut senzationala.  

Vino sa vezi cum poti face acest lucru in conditii de deplina siguranta si securitate: coboara de pe o stanca de 40 metri ancorat doar de o coarda! In mod sigur toata aceasta experienta te va invata cum sa iti depasesti limitele cotidiene.

La sosire vei fi asteptat de un ghid montan, care iti va explica tehnicile de rapel si va face un safety-training.

Apoi, complet echipat, vei merge pana la locul de unde incepe coborarea pe coarda si vei face rapelul, asigurat cu a doua coarda de catre un ghid. Dupa rapel, va urma un pendul de mari dimensiuni, unde vei experimenta efectiv senzatia de zbor liber si plutire, legat doar de un fir de coarda si nimic mai mult. Va fi o adevarata testare a limitelor umane!

 •  Tipuri de rapel: normal, suspendat, Superman, Spiderman, legat la ochi.

Informatii utile:

 •  Locatie: Sinaia sau Busteni
 •  Durata activitatii: aprox 4-5 ore, inclusiv sesiunea de safety-training, echiparea si dezechiparea de echipament.
 •  Pretul include: - Safety – training / asistenta tehnica / prim ajutor - Tehnicile de rapel in coarda pe stanca - Echipament complet de rapel (casca de protectie, coarda, ham, dispozitiv de rapel) - filmare HD si poze pe suport CD/DVD + o sticla de apa/suc de persoana.
 •  Pretul afisat este valabil pentru 6 persoane
 •  Nu este necesara experienta anterioara
 •  Varsta minima este 18 ani
 •  Conditie fizica buna, limita de greutate: maxim 100 kg
 •  Numar minim de participanti: 5 persoane
 •  Numar maxim de participanti: 12 persoane
 •  Echipament personal: ghete / adidasi, tinuta sport, lejera, confortabila.

Voucher valabil 6 luni de la data emiterii

Puteti schimba activitatea de pe voucher cu orice alta activitate de pe www.SmartExperience.ro in limita pretului standard al experientei initiale.In cazul in care doriti o experienta mai scumpa, puteti achita diferenta de pret.

Scrie o recenzie

Rapel si pendul, pe Valea Prahovei

Rapel si pendul, pe Valea Prahovei

Intr-o viata agitata, plina de stres toti avem nevoie de o doza de relaxare sau adrenalina. Combinatia inedita intre activitatile de rapel pe stanca in coarda si pendul in coarda este absolut senzationala. 

30 produse din aceeasi categorie:

SUNA ACUM