Excursie cu UTV Yamaha in Muntii Carpati

0 Recenzie(i)

10,568.00 RON

2190005

Adauga la lista dorintelor

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 1056 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 1056 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 105.60 RON.


Ce veti conduce?

Un UTV Yamaha YXZ1000R, Side-by-Side, un produs neegalat ca performante al producatorului japonez: sistem de propulsie 4x4, cu sistem de franare complet distribuit, pregatit pentru a aborda un teren dificil, cu transmisie construita pentru a oferi o durabilitate de neegalat. Dintr-o cabina de pilotaj ergonomica, cu scaune generoase va veti bucura din plin de adrenalina.

Experienta in Muntii Carpati include: deplasare in zona Campina-Valea Doftanei, excursie pe munte cu UTV-urile, pauza de masa la Azuga sau Busteni, reintoarcere catre locul de plecare. 

Ritmul de pilotaj va fi axat pe constanta, nu pe viteza, fiind o sesiune de explorare si relaxare in natura. Vom traversa goluri alpine spectaculoase si vom strabate drumuri forestiere si carari de munte.

Asistenta tehnica este inclusa pe tot parcursul experientei.

Informatii utile:

  •  Locatie: judetul Prahova, Valea Doftanei
  •  Durata: 5 - 7 ore
  •  Disponibilitate: mai-noiembrie, de luni pana duminica, in functie de conditiile   meteorologice 


 Pret valabil pentru 3 UTV-uri.

 Numar participanti: minim 3, maxim 6
 Participantii trebuie sa fie posesori ai permisului de conducere, categoria B

 Voucherul are o valabilitate de 6 luni, de la data emiterii

Puteti schimba activitatea de pe voucher cu orice alta activitate de pe www.SmartExperience.ro in limita pretului standard al experientei initiale.In cazul in care doriti o experienta mai scumpa, puteti achita diferenta de pret.

Scrie o recenzie

Excursie cu UTV Yamaha in Muntii Carpati

Excursie cu UTV Yamaha in Muntii Carpati

30 produse din aceeasi categorie:

SUNA ACUM