Salt cu parasuta + servicii foto, Ilfov |1 Persoana

0 Recenzie(i)

1,535.00 RON

Adauga la lista dorintelor

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 153 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 153 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 15.30 RON.


MOMENTAN INDISPONIBIL!

A fost o vreme cand pentru toti, un vis parea imposibil de atins. Unul dintre visele multora se numea parasutismul. Senzatia de a plonja in imensitatea cerului de la 4000 de metri altitudine nu poate fi comparata cu nimic. Odata traita aceasta experienta, fiorii adrenalinei te vor indemna sa te reintorci de fiecare data printre nori, tocmai pentru a simti emotia coborarii.

Avionul va urca timp de 20 de minute pana la altitudinea de 4000 de metri de unde se va face saltul. Pe toata durata saltului cu parasuta, esti legat strans de instructor (care este intotdeauna deasupra). Singura ta responsabilitate este sa te bucuri de experienta unica si sa admiri privelistea.

Cea mai usoara si sigura metoda de a simti adrenalina prin cadere libera cu 200 km/h. Vino sa te convingi de aceasta experienta memorabila pe care sigur nu o vei uita! ATENTIE!!! Saltul cu parasuta se va face in zona Bucurestiului si rezervarea se face cu 2-3 zile inainte.

Informatii utile:

  •  Locatie: jud. Ilfov
  •  Pretul afisat este per persoana si include fotografii
  •  Rezervarea se va face cu 5 zile inainte, sub rezerva conditiilor meteo

Voucher-ul este valabil 6 luni de la data achizitionarii

Puteti schimba activitatea de pe voucher cu orice alta activitate de pe www.SmartExperience.ro in limita pretului standard al experientei initiale.In cazul in care doriti o experienta mai scumpa, puteti achita diferenta de pret.

Scrie o recenzie

Salt cu parasuta + servicii foto, Ilfov |1 Persoana

Salt cu parasuta + servicii foto, Ilfov |1 Persoana

MOMENTAN INDISPONIBIL!

30 produse din aceeasi categorie:

SUNA ACUM