Zbor cu balonul in zona Targu Secuiesc, 2 persoane

0 Recenzie(i)

1,950.00 RON

2190137

Adauga la lista dorintelor

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 195 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 195 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 19.50 RON.


Incearca aceasta experienta unica in viata!

Cu o traditie de peste 200 de ani, zborul cu balonul continua sa fie cea mai sigura forma de transport aerian din lume. Se poate zbura intre 500-1000 metri sau chiar la peste 2.000 metri.

O plimbare cu balonul poate fi imbinata cu pasiuni precum fotografia sau vloggingul. Pot fi surprinse peisaje spectaculoase, fara nici un fel de restrictii ale campului vizual, oferind in acelasi timp unghiuri de imortalizare inedite. 

Experienta incepe cu pregatirea balonului pentru zbor. In acest timp, pasagerii au posibilitatea sa faca poze in interiorul balonului.

Zborul va fi in zona depresiunii Targu Secuiesc, numita si Depresiunea Raului Negru sau Depresiunea Bretcului. Depresiunea, situata pe o campie mai inalta, este traversata de Raul Negru si de afluentii acestuia. Depresiunea este delimitata de Muntii Bodoc la nord-est, de Muntii Nemirei la est, de Muntii Bretcului si la sud de Muntii Intorsurii.

La finalul zborului veti asista la strangerea balonului, dupa care va vom transporta la locul decolarii.

Informatii utile

  • Locatie: zona Targu Secuiesc, judetul Covasna
  • Pretul include zborul pentru 2 persoane
  • Durata zborului: 45-60 minute - in functie de locul de aterizare 
  • Capacitate maxima balon: 4 pasageri, cu greutatea maxima de 350 kg 
  • Balonul fabricat in decembrie 2019

Zborul cu copiii: este permis de la varsta de 12 ani si numai sub supravegherea parintilor

Pretul afisat este pentru zborul a 2 persoane.

In cazul in care conditiile meteorologice sunt nefavorabile sau apar probleme tehnice, partenerul nostru isi rezerva dreptul de a schimba programul.

Daca sunteti 3 sau 4 persoane, care doriti sa va bucurati de acest zbor, va rugam sa ne contactati la info@smartexperience.ro, pentru o oferta personalizata.

Puteti schimba activitatea de pe voucher cu orice alta activitate de pe www.SmartExperience.ro in limita pretului standard al experientei initiale.In cazul in care doriti o experienta mai scumpa, puteti achita diferenta de pret.

Voucherul este valabil 9 luni de la data emiterii.
Scrie o recenzie

Zbor cu balonul in zona Targu Secuiesc, 2 persoane

Zbor cu balonul in zona Targu Secuiesc, 2 persoane

Incearca aceasta experienta unica in viata!

30 produse din aceeasi categorie:

SUNA ACUM