Expeditie cu caiacul in Delta Dunarii, 1 persoana

0 Recenzie(i)

593.00 RON

623.00 RON

2190160

Adauga la lista dorintelor

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 59 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 59 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 5.90 RON.


Aceasta expeditie este dedicata acelora dintre noi care dorim sa ne imersam cu adevarat intr-un loc si o poveste, avand parte de o calatorie tihnita, menita sa creeze o legatura profunda cu natura.Ce vom face:

Timp de 4 zile, de joi pana duminica, vom calatori printre ostroave, plauri, canale, prin mijlocul celui mai exotic ecosistem umed din Europa si vom petrece o zi si o noapte pe o plaja salbatica a Marii Negre.

Miercuri seara, dupa job (18- 19, in functie de necesitatile grupului), plecam catre locul de lansare- Dunavatul de Jos. Cine nu poate veni de miercuri seara, poate veni joi dimineata direct la locul de lansare.

Joi, la ora 9:00 ne lansam la apa pe traseul tip circuit cu itinerariul propus: Dunavatul de Jos- Canalul Dranov- Canalul Perisor- Marea Neagra

  • parcurgem intre 15-20 km/zi- aproximativ 6 ore in caiac/zi
  • ne pregatim de-ale gurii impreuna- după perioada de inscrieri, lansam o discutie despre ce ne dorim sa mancam in timpul turului- seara putem gati la ceaun diferite feluri de mancare- noi aducem ustensilele necesare si cunostintele despre bucatareala in natura, fiecare participant aducand o parte din ingrediente
  • pescuim
  • campam, stam in hamac, povestim la foc de tabara


Duminica la ora 17:00 ajungem inapoi la locul de lansare si plecam spre Bucuresti.

Intre aceste două momente, de joi pana duminica, poveste.

Informatii utile

Locatie: Dunavatul de Jos

Pretul include: organizarea traseului, echipamentul (caiac, vesta), asistenta ghizi profesionisti pe tot parcursul traseului, cunostintele si ustensilele pentru bucatareala si multa voie buna

Pachetul este pentru 1 persoana

Voucherul este valabil pentru perioada 25-28 iunie sau la o data care se va anunta ulterior.

Scrie o recenzie

Expeditie cu caiacul in Delta Dunarii, 1 persoana

Expeditie cu caiacul in Delta Dunarii, 1 persoana

Aceasta expeditie este dedicata acelora dintre noi care dorim sa ne imersam cu adevarat intr-un loc si o poveste, avand parte de o calatorie tihnita, menita sa creeze o legatura profunda cu natura.30 produse din aceeasi categorie:

SUNA ACUM