Terapia Bowen | 1 sedinta

0 Recenzie(i)

186.00 RON

2190231

Adauga la lista dorintelor

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 18 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 18 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1.80 RON.


Incearca o metoda alternativa de vindecare!

Terapia Bowen este o metoda alternativa de vindecare. Este benefica celor care sufera de dureri de cap, dureri articulare si de spate, tensiune musculara, leziuni sportive, astm, durerea degetelor.

Metoda se bazeaza pe o serie de miscari efectuate intr-un anumit mod - in principal miscari usoare efectuate cu degetele. Terapia Bowen(bowtech) reprezinta sansa oricui de a reveni la echilibru si sanatate intr-un mod placut, complet neinvaziv, fara reactii adverse; se bazeaza pe teoria conform careia, prin relaxarea totala a corpului, se activeaza abilitatea proprie organismului de a se redresa, prin revenirea la echilibru si armonie.

Scopul tratamentului dezvoltat de autodictatul Thomas Bowen, in anii 1950, este de a imbunatati cat mai mult conditiile de „auto-vindecare”. 

Informatii utile:

  • Pretul afisat este pentru 1 persoana, 1 sedinta cu durata intre 30-50 minute 
  • Locatie: Bucuresti

Voucherul este valabil 6 luni de la data emiterii

Puteti schimba activitatea de pe voucher cu orice alta activitate de pe www.SmartExperience.ro in limita pretului standard al experientei initiale.In cazul in care doriti o experienta mai scumpa, puteti achita diferenta de pret.

Scrie o recenzie

Terapia Bowen | 1 sedinta

Terapia Bowen | 1 sedinta

Incearca o metoda alternativa de vindecare!

30 produse din aceeasi categorie:

SUNA ACUM