Speed dating 2021 | 1 persoana

0 Recenzie(i)

72.00 RON

2190254

Adauga la lista dorintelor

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 7 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 7 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 0.70 RON.


Stai toata ziua preocupat de problemele cotidiene si nu ai cand sa cunosti pe cineva? Acum iti oferim ocazia sa iti gasesti jumatatea intr-o serie de 8 intalniri a cate 8 minute fiecare!

Speed dating-ul sau intalnirile rapide sunt un concept popular la nivel mondial, menit să faciliteze cunoaşterea de oameni noi intr-un timp mai scurt decat intr-o intalnire obisnuita.

De aproape (Live) sau de la distanta (Online), evenimentele noastre de speed dating promit o atenţie sporita la detalii precum selectia, interesele comune ale participantilor pentru un rezultat cat mai bun al intalnirilor.

Organizatorii propun ideea crearii unei comunitati inteligente (Smart) de intalniri, care sa includa o varietate de evenimente sociale, pentru dezvoltarea personala a fiecaruia si posibilitatea de a crea conexiuni valoroase.

Intr-un cadru organizat, surprinzator si potrivit evenimentului, intalnirile rapide 1 la 1 se desfasoara prin rotaţie la mese, pana cand toti barbatii si toate femeile au apucat sa se intalneasca o data.

Profil targetat: persoane cu studii superioare (preferabil), antreprenori, persoane single, din Bucuresti, cu varsta cuprinsa intre  28 – 34 ani pentru barbati |  26 – 32 ani pentru femei.

Pachetul include: voucher, cu link-ul de inscriere pe platforma, formulare de feedback, ecusoane cu nume, lista cu ponturi de conversatie, disponibilitatea organizatorilor de a va face intalnirile cat mai placute.

Bonus: 15% reducere in locaţie la toate bauturile alcoolice doar pentru participantii evenimentului!

Informatii utile:

  •  Locatie: Bucuresti, Centrul Vechi
  •  Durata: 80 de minute
  •  Pret valabil pentru 1 persoana
  •  Fiecare eveniment de speed dating garanteaza intalnirea a cel putin 8 persoane noi de sex opus (exceptand anularile last-minute).

Voucher valabil pentru anul 2021!

Puteti schimba activitatea de pe voucher cu orice alta activitate de pe www.SmartExperience.ro in limita pretului standard al experientei initiale.In cazul in care doriti o experienta mai scumpa, puteti achita diferenta de pret.

Scrie o recenzie

Speed dating 2021 | 1 persoana

Speed dating 2021 | 1 persoana

Stai toata ziua preocupat de problemele cotidiene si nu ai cand sa cunosti pe cineva? Acum iti oferim ocazia sa iti gasesti jumatatea intr-o serie de 8 intalniri a cate 8 minute fiecare!

30 produse din aceeasi categorie:

SUNA ACUM