Zbor introductiv cu aparat de zbor, ultrausor | 45 minute

0 Recenzie(i)

493.00 RON

Adauga la lista dorintelor

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 49 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 49 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 4.90 RON.


Pregateste-te de o experienta inedita!

Te asteptam sa savurezi senzatia de libertate, la o inaltime de 500 m, insotit de un pilot experimentat, multiplu campion national si vicecampion, maestru emerit al sportului.

Vom survola zona de Sud - Vest a judetului Prahova. Ne imbarcam pe Aerodromul Sirna si zburam spre Campina. Vei avea ocazia sa te bucuri de privelisti care nu sunt vizibile cand parcurgi acest traseu cu masina, pe DN1. Vom survola imprejurimile orasului Ploiesti, lacuri, paduri, rauri si ne vom asigura ca pe parcursul zborului sa devii un pasionat al aviatiei.

Zborul se face cu avion ultrausor Festival F40 sau motodeltaplanul.

 

Informatii utile:

  •  Locatie: Aerodrom Sirna, judetul Prahova
  •  Durata zbor: 45 minute
  •  Greutate maxima admisa a pasagerului: 95 kg
  •  Pret valabil pentru 1 persoana
  •  Pachetul este disponibil in functie de conditiile meteorologice

Voucherul este valabil 6 luni de la data emiterii.

Puteti schimba activitatea de pe voucher cu orice alta activitate de pe www.SmartExperience.ro in limita pretului standard al experientei initiale.In cazul in care doriti o experienta mai scumpa, puteti achita diferenta de pret.

Daca doresti sa zbori mai mult de 45 minute, te rugam sa ne contactezi la info@smartexperience.ro si iti vom face o oferta personalizata.

 

 IMPORTANT!

In momentul accesarii experientei, pentru respectarea distantarii sociale, va rugam sa purtati o masca sau o cagula, care sa va acopere nasul si gura.

 

 

 

Scrie o recenzie

Zbor introductiv cu aparat de zbor, ultrausor | 45 minute

Zbor introductiv cu aparat de zbor, ultrausor | 45 minute

Pregateste-te de o experienta inedita!

30 produse din aceeasi categorie:

SUNA ACUM