Zbor cu balonul, zona Bucuresti

Zborul cu balonul poate fi o alternativa relaxanta de weekend pentru cei care doresc sa se deconecteze total de capcanele citadine, fara a se apuca de sporturi extreme.

MAI MULT »
Disponiblitate:  DISPONIBIL

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 95 puncte de loialitate. Cosul dumneavoastra va totaliza 95 puncte care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 9.50 RON.

Cu o traditie de peste 200 de ani, zborul cu balonul continua sa fie cea mai sigura forma de transport aerian. Se poate zbura la peste 2.000 metri, mergand pana la recordul national de 10.000 de metri. In functie de imprejurimi pot fi atinse frunzele copacilor sau luciul apei.

O plimbare cu balonul poate fi imbinata cu pasiuni precum fotografia. Pot fi surprinse peisaje spectaculoase, fara nici un fel de restrictii ale campului vizual, oferind in acelasi timp unghiuri de imortalizare inedite. 

Inaltimile si cadrele unice pot servi si unor momente speciale cum ar fi o cina romantica, o aniversare sau chiar o cerere in casatorie.

Se poate evada cu balonul din Bucuresti, fara a strabate prea multi kilometri. Specialistii recomanda lacul Snagov cu padurea Scrovistea, Calugareni impreuna cu Delta Neajlovului sau Caldarusani.

Plimbarea propriu zisa dureaza 60 - 90 minute si se incheie cu un botez cu sampanie si diplome.

Informatii utile:

- Locatii: Gorneni, Padurea Scrovistea, Calugareni, Caldarusani
- Durata: 60-90 minute
- Pretul mai include botezul cu sampanie + diplome
- Pretul este pentru 1 persoana
- Zborul se efectueaza cu grup de 8 - 10 pasageri. Chiar daca sunteti mai putin de 8 persoane, noi va putem gasi parteneri
- Programarile se fac cu 14 zile inainte de data solicitata pentru zbor
- Voucher-ul este valabil 9 luni de la data achizitionarii

Pentru alte informatii si detalii ne puteti contacta la:

tel: 0746047047
mail: info[@]smartexperience[.]ro

Nota 
Alex Ionascu (2016-12-16)

Absolut memorabil

Am zburat cu balonul alaturi de sotia mea, si totul a decurs perfect! Desi ei ii era frica de inaltime si de zbor, nu au fost nici un fel de probleme!
Recomand 100%

Scrieti-va parerea

Zbor cu balonul, zona Bucuresti

Zbor cu balonul, zona Bucuresti

Zborul cu balonul poate fi o alternativa relaxanta de weekend pentru cei care doresc sa se deconecteze total de capcanele citadine, fara a se apuca de sporturi extreme.

Filtreaza dupa...

Oras v

Newsletter

Te tinem la curent cu cele mai noi cadouri si promotii.